De serverer velkjente perler fra originalrepertoaret samt spennende og nye versjoner av klassisk julemateriale.
Alejandro Fuentes hadde i årevis et dårlig forhold til julen etter at foreldrene skilte lag på selveste julaften da han var 5 år. Det var først med egen familie og en kone som elsket julen at han tok høytiden tilbake. I 2019 fikk han virkelig juleånden over seg og lagde sin første juleplate til strålende mottakelser. I 2023 er Alejandro i tillegg aktuell i «Melodi Grand Prix» og «71 grader nord».

Chris Medina kom som lyn fra klar himmel inn i det norske folks hjerter med megahiten What Are Words i 2011. Siden den gang har han etablert seg med en suksessrik og folkekjær juleturné, som først så dagens lys i 2016. I 2021 kom julesangen Every Christmas Brand New - sangen om å oppdage julen på nytt gjennom sin nå 6 år gamle datters øyne.

Du har sett Eirik Næss som musiker i programmer som Stjernekamp og Hemmelige Duetter, og som deltaker i Idol, Beat for Beat og Melodi Grand Prix. Etter deltakelsen i sistnevnte konkurranse i 2023, ble han A-listet på P1 og P3 store deler av våren og tok for alvor plass i folks bevissthet. Han ar i tillegg turnert med egne prosjekter som Bisån og The New Death Cult, og som musiker for Markus & Martinus, Witchcraft mm.

Med seg har de også musiker Lars Støvland (Halva Priset, Klondike mm) på piano, trommer og bass.

Andre arrangement

Tilbake til toppen